Donacije

 

 

DONIRAJ

 

Zeleni dogovor za Srbiju je program koji pokazuje da Srbija može da bude mesto gde se živi normalno, sigurno, dostojanstveno.

Politike koje stoje u programu su jasne. Želimo napredak u ekonomiji, a da nam priroda ostane čista, tako što ćemo novom cirkularnom ekonomijom biti u korak sa EU, koristiti obnovljive izvore energije, obezbediti normalne zarade, a sačuvati životnu sredinu. I sve je to moguće. Mi znamo kako.

Novi ljudi su tu. Preko 60 gradova i opština, preko 30 organizacija koje se bore u svom mestu da naprave korak ka promeni je sada zajedno u Akciji. Spremni da stanu i da jasno i glasno iskažu ono što smo dogovorili u Zelenom dogovoru. Ali to ne možemo sami.

Za sve ovo ste nam vi potrebni. Da nam pomognete, da nas podržite, da nas pogurate, da budete deo našeg pokreta.

Simboličan iznos od 100 dinara uplaćen od vas biće nam znak da smo u dvosmernoj ulici poverenja. Da je put kojim idemo ispravan i da ste vi tu kao deo zajedničkog rada na promeni ovog društva.

Garantujemo transparentnost, uvid u sav naš rad i javnost u trošenju novca. Nemamo šta da krijemo. Sve što radimo, radimo s građanima. Na našem sajtu će u svakom trenutku biti vidljivo kako se troši novac i sa koliko novca raspolažemo.

Zajedno možemo da izgradimo Srbiju u kojoj građani odlučuju. Mi znamo kako.

Zajedno za Srbiju je jedan od osnivača OGP. Ukoliko želite da podržite naš rad,  možete da nam pomognete uplatom na račun OGP Akcije. Primer uplatnice je u prilogu

 

 DONIRAJ

 

 

© 2013-2023 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |