Aktuelno
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић изјавио је да је јучерашњи вербални напад на Драгана Ђиласа и његове сараднике у Шапцу дело локалних криминалаца – активиста Српске напредне странке, познатих као "Шабачка група".

"Исти ти криминалци под окриљем СНС недавно су на силу увели хулигане који се представљају као 'навијачи Црвене звезде' на финале плеј-офа у ватерполу, кад су ти људи тукли мирне Шапчане. То су локални криминалци који свакодневно застрашују грађане и опозиционе активисте, по истом рецепту као што то раде по целој Србији.", каже Зеленовић.

"Наша порука Вучићу је јасна: Шабац је миран и демократски град. Немој изазивати инциденте. Немој изазивати сукобе међу грађанима. Више не можеш да застрашиш било кога, а изазивање инцидената ће ти се на крају обити о главу." - наглашава Зеленовић.

„Вучић у својој нервози, и страху од губитка власти, свакодневно покушава да изазове сукобе међу грађанима и говором мржње да створи атмосферу општег страха и правне несигурности. То му неће проћи. Грађани су чврсто решени да се изборе за живот у мирној и пристојној Србији. Као што је Шабац слободан данас, ускоро ће бити слободна и цела Србија." – закључује председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић.

 

>> Видео снимак напада - Facebook страница Драгана Ђиласа <<

© 2013-2021 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |