Из градова и општина
Facebook
Twitter

Конвенција oмладинске организације ЗЗС Шабац

У препуној сали  Шабачког позоришта вечерас је одржана конвенција омладинске организације Заједно за Србију у Шапцу. 

Присутнима су се представили најбољи омладинци, који су нова снага и енергија странке, у тежњи за стварњем бољег живота у Шапцу. На конвенцији су говорили председник странке Заједно за Србију и народни посланик, Душан Петровић, градоначелник Шапца и високи функционер ЗЗС Небојша Зеленовић и председница омладине Тамара Бастаја.

Пројекција филма „Како омладина Србије види своје окружење“ био је јасан показатељ и жеља и амбиција да младе снаге треба да преузму ствар у своје руке. Како се могло чути на скупу, Заједно за Србију јесте у природном савезу са младима, који желе неопходан почетак друштвених реформи, радна места, уставне реформе.

Да младима треба пружити шансу, али и каналисати њихову борбу за бољи живот у граду, а не ван граница земље, сагласан је и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. 

Позив да не одустају младима је упутио предсеник Заједно за Србију Душан Петровић. Храбро, уједно, као представници града, који брани оно у шта верује, без обзира на тренутне политичке векторе.

На омладинској конвенцији Заједно за Србију наглашен је и значај децентрализације, као и уважавања енергије младих, образованих људи, неоптерећених прошлошћу, а опет, нових визија и снаге.