Актуелно
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић најоштрије је осудио говор мржње и претеће поруке које је председник Србије Александар Вучић упутио Мариники Тепић, потпредседници Странке слободе и правде која већ данима указује на аферу Крушик и незаконитости у трговању војном опремом.

„Вучићу схвати, Мариника неће стати! Председниче Србије, немате Ви проблем са Мариником Тепић, Ви имате проблем са истином да је врх државе до гуше уплетен у криминал у наменској индустрији, имате проблем што то више не можете то да сакријете. Можете да претите и Мариники Тепић и Југославу Ћосићу, можете да као личног таоца држите узбуњивача Александра Обрадовића, али разумите, да нема њих проговорио би неко други, јер се истина не може сакрити.“ -нагласио је Зеленовић

„Уместо што претите незаштићеној жени, одговорите јавности оно што вас пита чак и ваш политички отац Војислав Шешељ: да ли су приватне фирме повезане са Бранком Стефановићем куповале од Крушика војну опрему по нижим ценама од државне фирме СДПР и колика штета је нанета држави Србији?“- упитао је Зеленовић.

„У свакој пристојној земљи за 24 сата комплетна власт би поднела оставке, чим би испливало у јавност да је отац министра полиције главни трговац оружјем, а ви мислите да медијским манипулацијама и заменом теза можете да држите целу нацију у стању хипнозе.“- истакао је Зеленовић

„Данас говори Мариника, а пита Југослав. Сутра то може бити било ко други. Људи су се ослободили страха а то је увек први знак да се ауторитарној власти ближи крај.“- рекао је Зеленовић.

„Драган Ј. Вучићевић, уредник Информера, и Небојша Крстић, аналитичар медија, на ТВ Пинк изнели су невероватну конструкцију да су Вам тешка питања на конференцији за новинаре изазвала погоршање здравственог стања и да сте због тога завршили у болници. Да не буде забуне, ми вам сви желимо добро здравље, али тражимо да се у Србији поштује закон и да будемо нормална земља, а то данас нисмо. Због Вас нисмо нормална земља, председниче.“ - закључио је председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић.

© 2013-2020 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |