Facebook
Twitter

Слободан Гојковић

Организација

Контакт

Слика контакта

Председник Општинског иницијативног одбора Пријепоље

Пријепоље

Остале информације

Биографија:

Слободан Гојковић је рођен 29. септембра 1951. године у селу Виницка код Пријепоља. Живи и ради у Пријепољу. По занимању  је дипломирални социолог.

Основну школу је завршио у родном селу 1965. године, Учитељску школу “Сретен Вукосављевић“ у Пријепољу 1970.године, а Филозофски факултет Универзитета у Београду 1975. године. Од 2. децембра 1975. године до данас радио је успешно на следећим радним местима: стручни сарадник Општинског комитета Савеза комуниста, директор и уредник програма у Дому културе у Пријепољу, шеф Одсека за посредовање у запошљавању, руководилац Службе, заменик директора Филијале и руководилац Групе за развој предузетништва и програме запошљавања у Филијали Националне службе за запошљавање у Пријепољу.

У три мандата био је председник Општинског одбора Пријепоље и члан Главног одбора Демократске странке у неколико мандата - све до априла 2013. године. Био је делегат, одборник, шеф Одборничке групе ДС и заменик председника Скупштине општине Пријепоље. У периоду од 3. децембра 2009. до парламентарних избора 2012. године био је посланик у Народној скупштини Републике Србије.

Од 30.марта 2013. године председник је Општинског иницијативног одбора политичке странке Заједно за Србију у Пријепољу. На парламентарним изборима 2014. године био је кандидат за народног посланика на листи НДС-ЛСВ-ЗЗС.

У слободно време свира на хармоници. Говори руски језик.

Ожењен Милом, имају  четири ћерке (Невенку, Ану, Јелицу и Ружицу), а деда је унуку Николи и унукама Дори и Донки.